Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu yapılacak


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın Demirci ilçesine gençlik merkezi, Köprübaşı ilçesine de spor salonu yapılacağını belirtti.

Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, Demirci ilçesine güzel bir gençlik merkezi kazandıracaklarını belirterek, "İlçemizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi yetişmeleri konusunda bu gençlik merkezi büyük önem arz ediyor. Gençler, boş zamanlarında bu gençlik merkezlerinde kendilerini geliştirebilirler. Burada üniversitemizin fakülteleri de mevcut. Buradaki kardeşlerimiz, yapılacak olan Gençlik Merkezi'nden çok yararlanacaklar. Çünkü burada yabancı dil, bilgisayar kursları, işaret dili gibi çeşitli kurslardan faydalanma şansı elde edecekler. Amacımız, gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak. Söz verdiğimiz bütün hizmetleri yerine getiriyoruz. Geleceğimiz olan geçlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün de burada Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi'nde 'Rolmodel Mehmet Akif Ersoy' programına katıldık. Bu vesileyle istiklal marşımızı yazan ve rolmodel olan Mehmet Akif Ersoy'un adını, yapılacak olan gençlik merkezimize verdik." dedi.

Özdağ, Köprübaşı ilçesine 8 kilometre uzaklıkta bulunan Borlu Mahallesi'ne kapalı spor salonu yapılması planlandığını ifade ederek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, en kısa zamanda gerekli çalışmaları yaparak spor salonunu Borlu mahallemizde yaşayan vatandaşların hizmetine sunacaktır. Böylece gençlerimize yönelik iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyoruz. Demirci ilçesine gençlik merkezi, Köprübaşı'na ise spor salonu yapılacak." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER