Delhi Dynamos evinde galibiyetle başladı


3 Ekim'de başlayan Hindistan Ligi'nde Delhi Dynamos evinde Chennaiyin takımını 1 - 0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Sahasında galibiyeti getiren golü 8.dakikada penaltıdan Anderson Sebastiao Cardoso kaydetti. Roberto Carlos'un oyuncu ve teknik direktörlük yaptığı takım ilk mağlubiyetini deplasmanda teknik direktörü Zico olan Goa takımından almıştı.

Chennaiyin teknik direktörlüğünü yapan Materazzi'nin talebeleri, ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Kadrosunda eski Galatasaraylı Elano'yu bulunduran Chennaiyin'de geçtiğimiz sene, Elano 8 golle gol kralı olmuştu. Brezilyalı oyuncunun şimdilik iki maçta penaltıdan attığı 1 golü bulunuyor.

Hindistan Süper Ligi'nin (ISL) başlamasıyla Hintli taraftar, gazete, televizyon, sosyal medya futbol konuşmaya başladı. İkinci senesi olan bu lig, 8 kanaldan 5 ayrı dilde canlı yayınlanıyor.

Geçtiğimiz sene Del Piero'yu kadrosuna katan Delhi takımında bu sene Türkiye'de oyuncu ve teknnik direktör olan Roberto Carlos ve Trabzonspor'da forma giyen Malouda'yı, Liverpool'da ismini duyurun John Riise bulunuyor.

Öte yandan, bugün Tuncay Şanlı'nın forma giydiği Pune City evinde NorthEast United'i ağırlayacak. İlk maçında iki gol atan eski milli oyuncu Tuncay taraftarın sevgisini kazanmıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Delhi Dynamos evinde galibiyetle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER