Davutoğlu: Bu Zarrab denilen sahtekâr, hain...

Amerika Birleşit Devletleri'nde (ABD) Halkbank davasının nisan ayına ertelenmesi karşısında hükûmetin sessiz kaldığına dikkati çeken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "Buradan çağrıda bulunuyorum. Bu Reza Zarrab denilen sahtekâr, derhal Türkiye'de yargılanmalı." dedi.

SHABER3.COM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara'da konuştu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Halkbank davasını nihai karar için nisan ayına ertelediğine işaret eden Davutoğlu şunları söyledi: "Biz içerde ve dışarda hiçbir ipotek altına alınamayacak bir Cumhurbaşkanlığı makamı istiyoruz. Yeri gelmişken söyleyeyim yine gözlerinden kaçmıştır bunların. Halk Bankası ile ilgili nihai karar Amerika’da gelecek bahara nisan ayına ertelendi. Niye biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti hükûmeti üzerinde Demokles’in kılıcı gibi bir davayı sürdürmek." 

"BU ZARRAB DENİLEN SAHTEKÂR..."

Davutoğlu, "Cumhurbaşkanlığı makamı da başta olmak üzere bu karar karşısında sessizler. Ben işte buradan çağrıda bulunuyorum. Bu Zarrab denilen sahtekâr, bu Zarrab denilen istismarcı ve Türkiye’ye ihanet etmiş adam derhal Türkiye’de yargılanmalı ve cezası Türkiye’de verilmelidir!" ifadelerini kullandı. 
<< Önceki Haber Davutoğlu: Bu Zarrab denilen sahtekâr, hain... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER