Darbe paronayası tavan yaptı

Konya genelinde elektriklerin yaklaşık 20 dakika kesilmesi ve ardından darbe söylentileri üzerine bir grup vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile sokağa çıktı

Darbe paronayası tavan yaptı

 Valilik binası önünde toplanan yaklaşık 300 kişi, Vali Yakup Canbolat’ın sosyal paylaşım sitesi ‘Twitter’ üzerinden yaptığı açıklamanın ardından sessizce dağıldı.
ELEKTRİKLER KESİLİNCE SOKAĞA AKIN ETTİLER 

Konya genelinde saat 21.20 sıralarında elektrikler kesildi. Yaklaşık 20 dakika elektriklerin gelmemesi üzerine sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar darbe olduğunu öne sürerek ellerine Türk bayraklarını alarak sokaklara çıktı. Vatandaşlar kent merkezindeki valilik binası ile askeri birliklerin bulunduğu binalar önünde toplandı. Valilik binası önünde toplanan halk sayısı kısa sürede yaklaşık 300 kişiye ulaştı. 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI 

Bu gelişmeler üzerine Vali Canbolat, kısa süre sonra sosyal paylaşım sitesi ‘Twitter’ üzerinden 'TEİAŞ hatlarına yine teknik bir arıza oluştu. TEİAŞ ekipleri arızaya müdahale ediyor. Kısa zamanda elektrikler verilecektir. İyi akşamlar." açıklamasında bulundu.

AÇIKLAMANIN ARDINDAN DAĞILDILAR

Vali Canbolat’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklama ve polis yetkililerinin elektrik kesintisinin teknik bir arızadan kaynaklandığı yönünde yaptığı açıklamaların ardından Valilik binası önünde toplanan vatandaşlar dağıldı. 10 gün önce yine elektrikler kesilmiş, yüzlece vatandaş sokaklara çıkmıştı.
<< Önceki Haber Darbe paronayası tavan yaptı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER