Daha parlak saçlara sahip olmanın dört yolu

Sağlıklı ve daha parlak saçlara sahip olmak için dört temel yol var.

SHABER3.COM

Saç tipiniz ne olursa olsun, saçlarınıza evde uyguladığınız bakım ritüelleri, görünümü ve hissi açısından büyük bir fark yaratabilir. Saçınızı ne sıklıkta yıkamanız gerektiği herkes için farklıdır. Ancak ister ısıyla şekillendirmenin verdiği hasarı onarmak ister parlaklığı ve canlılığı artırmak istiyor olun, aşağıdaki öneriler evde yapılması gereken temel şeylerdir ve gerçekten işe yararlar.

Saç fırçası her şeydir

Esnek ve kaliteli bir saç fırçası, elinizin ve saç derinizin şekline göre kalıplanarak geleneksel fırçalara göre daha az gerginlik yaratırken esnek saç tellerine takılmaları da en aza indirir. Bu tür bir fırça edinin ve onu duşta dolaşıklıkları açmak, nemli saçları taramak veya kuru saçları fırçalamak için kullanın.

Nem, nem, nem

Saç bakım spreyleri saçlarınıza ekstra nem kazandırmanın harika bir yolu olabilir. Bu yüzden nemlendirici ve hafif bir durulanmayan bakım spreyi ile saçlarınızdaki kabarmayı yumuşatın, dolaşıklıkları açın ve renginizi koruyun.

Haftada iki kez maske

Saç bakım spreylerine benzer şekilde, saç maskeleri de saçlarınıza derinlemesine bakım sağlar. İçeriğiyle saçınızı besleyen, sağlıklı ve parlaklık dolu bırakan derin bir bakım kremi edinin. Uygulamak için geniş dişli bir tarak kullanarak saçlarınıza eşit şekilde dağıtın. Kullanım talimatına uygun şekilde bekletin ve saçlarınızı durulayın.

Şampuan seçimi

En temel saç bakım ürünü olan şampuan seçimi de sağlıklı saçlar için oldukça önemlidir. Yine saç tipinize uygun, zengin içerikli bir şampuan edinin. Örneğin parlaklığı artıran amino asitlerin, proteininin ve besleyici bitkilerin karışımı bir şampuan, her dokudaki saçların sağlıklı ve esnek görünmesini sağlar.
<< Önceki Haber Daha parlak saçlara sahip olmanın dört yolu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER