Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye köpeğini Bozdağ teslim etti


Yozgat'ta yaralı köpeği tedavi ettirmek için hastane acil servisine götüren 9 yaşındaki Ömer Faruk Yıldırım'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen hediye köpeği, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan teslim etti.

Yozgat'ta daha önce yolda bulduğu yaralı köpeği tedavi ettirmek için Yozgat Devlet Hastanesine götüren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ömer Faruk Yıldırım'ın bu örnek davranışı yerel ve ulusal haber kanallarında yer almış ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gitmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen minik Ömer Faruk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köpek istemişti.

Hediye edilen köpek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından minik Ömer Faruk'a ulaştırıldı. Köpeğine kavuşan Ömer Faruk, çok mutlu olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teşekkür etti.

Anne Zahide Yıldırım da Ömer Faruk'un yaralı bir köpeği tedavi ettirmek için hastaneye götürmesinden sonra basında yer aldığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız bunu görmüş, bizi külliyeye davet etti. Çok mutlu olduk. Cumhurbaşkanımız Ömer Faruk'a köpek hediye ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ömer Faruk'a köpeği teslim ederek kendisinin çok duyarlı bir davranış sergilediğini söyledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye köpeğini Bozdağ teslim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER