Çorum'da yurttan kaçan 4 kız bulundu


Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve kendilerinden 5 gündür haber alınamayan 4 kız öğrenci bulundu.

Akkent Mahallesi'ndeki Sevgi Evleri'nde kalan N.D. (17), Y.K.(17), R.K. (18) ve H.A.(17) isimli kız öğrenciler, 8 Ocak'ta gittikleri kent merkezinde kayıplara karışmıştı. Dört kız öğrencinin bulunması için polis ekipleri tarafından Çorum ve çevre illerde geniş çaplı araştırma başlatılmıştı.

Kayıp kızlardan Y.K. dün Ankara'da bulundu. Görevlendirilen polisler genç kızı Ankara'dan alarak Çorum'a getirdi. Aranmasına devam edilen diğer 3 kız öğrenciye ise aynı gün gece saatlerinde ulaşıldı.

Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "8 Ocak itibariyle yurttan kaçan 4 kız çocuğumuz müdürlüğümüz ve emniyet görevlilerinin birlikte yaptıkları çalışma sonucunda 12 Ocak tarihinde bulunmuş ve kuruluşumuza döndürülmüşlerdir. Çocuklarımızla ilgili her türlü çalışmalarımız devam etmektedir." denildi.

Açıklamada, yaşları küçük kızların 5 gün boyunca nerede kaldıkları ve nasıl bulundukları hakkında ayrıntılı bilgiye yer verilmedi. CİHAN
<< Önceki Haber Çorum'da yurttan kaçan 4 kız bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER