Çorum'da yetiştirme yurdunda kalan 4 kız kayboldu


Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 4 kız kayıplara karıştı. 8 Ocak'tan bu yana haber alınamayan yurt öğrencilerinden birinin bugün Ankara'da bulunduğu bildirildi.

Akkent Mahallesi'ndeki Sevgi Evleri'nde kalan N.D. (17), Y.K.(17), R.K. (18) ve H.A.(17) isimli kız öğrenciler, 8 Ocak'ta gittikleri kent merkezinde kayıplara karıştı. Öğrencilerin yurda dönmemesi üzerine kurum yöneticileri polisi arayarak kayıp olayını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü, isimleri ve eşgalleri alınan 4 kız öğrencinin bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı. İl dışına gitmeleri ihtimali üzerine şehirler arası otobüs terminali çalışanları da olayla ilgili bilgilendirildi.

Önceki gün gece saatlerinde kayıp kızlardan 3'ünün Çorum şehir merkezinde görüldüğüyle ilgili 155 Polis İmdat hattına ihbar geldi. İhbar üzerine belirtilen bölgede araştırma yapan polis ekipleri, kayıp kızların izine rastlamadı.

Kayıp kızlardan N.D.'nin Ankara'da yaşayan annesi Sebahat B. (33), kızından 4 gündür haber alamadığını söyledi. Çocuk Şube Müdürlüğü ile irtibat halinde olduğunu anlatan Sebahat B., "Sabah polisle de görüştüm, en son Çorum şehir içinde görüldüğünü söylediler. Velayeti babasında olan kızım 2 yıldır yurtta kalıyordu. Okuluna dışarıdan devam ediyordu. Kaçması için hiçbir sebebi ve sorunu yoktu. Yurttaki sorumlular hakkında şikayetçi olacağım. 8 Ocak'tan bu yana haber alamıyoruz. Endişeli bir şekilde bekliyoruz. Kızımı görenlerin veya nerede olduğunu bilenlerin polisi aramasını istiyoruz." dedi.

KAYIP KIZLARDAN BİRİ ANKARA'DA BULUNDU

Kayıp kızların aranmasına devam edilirken Y.K.'nın Ankara'da bulunduğu bildirildi. Çorum'dan görevlendirilen polisler genç kızı almak için Ankara'ya gitti.
CİHAN
<< Önceki Haber Çorum'da yetiştirme yurdunda kalan 4 kız kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER