CNN Türk, Binali Yıldırım'a operasyon mu çekiyor?

Önceki gün düzenlenen 'Çevre Projeleri Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Çanakkale Köprüsü' hakkındaki sözleri, sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Doğruya doğru... Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım. CNN Türk ekranından bir altyazı ile paylaşılan fotoğraf, Yıldırım'ın sözlerinin tam zıddını ifade ediyor. İşte o video...

Binali Yıldırım 'Çanakkale geçilmez'i aslında nasıl söyledi?

Yayınladığı haber ve tartışma programlarıyla sürekli AKP yandaşlığı yapan CNN Türk, bu kez Binali Yıldırım'ın sözlerini "Çanakkale geçilmez dediler. Ama şimdi Çanakkale dünyanın en uzun köprüsüyle geçilecek" şeklinde çarpıttı. 

Çevre Projeleri Açılış Töreni'nde konuşan Binali Yıldırım, Çanakkale'de temeli atılacak olan köprü için aslında şu sözleri sarf ediyor:

"'Çanakkale geçilmez' dedik düşmana! Ama dosta Çanakkale, dünyanın en uzun köprüsüyle geçiliyor. 18 Mart'ta temel atıyoruz."

CNN Türk'ün çarpıttığı altyazı ile birlikte Binali Yıldırım'a yönelik olumsuz tepkiler sosyal medyayı sardı. 

"Çanakkale geçilmez" sözünün İngilizler için söylendiğini ifade eden yorumlarla eleştirilen Yıldırım, CNN Türk'ün bu hareketi ile yeni bir mağduriyet elde etmiş olacak. 

Dünkü Hürriyet'te yer alan 'Karargâh rahatsız' haberiyle ilgili yorumlarla bu olayı yan yana koyunca, Doğan Medya Grubu'nun AKP için yeni ve yapay mağduriyet unsurları oluşturup referandum kampanyasına bu yöntemle mi destek verdiği tartışışıyor.
(Samanyoluhaber.com)


<< Önceki Haber CNN Türk, Binali Yıldırım'a operasyon mu çekiyor? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER