ÇKA, İzmir Travel Turkey Fuarı'nda


Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA), Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan İzmir Travel Turkey Fuarı'na katılarak Adana ve Mersin'i tanıttı.

Bu yıl 9.su düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla Fuar İzmir'de yapıldı. Fuarın partner ili Adana oldu. Açılış töreninde konuşma yapan Adana Valisi Mustafa Büyük, "Travel Turkey İzmir ülkemiz turizminin gelişmesine katkıda bulunmak adına önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Partner il olarak katılmamız ise bizi gururlandırıyor. Gücünü Toroslar'dan, Seyhan ve Ceyhan nehirlerinden alan Adanamızı bu fuarda tanıtacak olmak bizi heyecanlandırıyor." dedi.

Çukurova Kalkınma Ajansı, fuarda açtığı stant ile Adana ve Mersin'in sahip olduğu potansiyel turizm değerlerini ulusal ve uluslararası alanda tanıttı. Fuarın ilk gününde ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ÇKA standında Adana ve Mersin Kültür ve Turizm müdürlükleri ve bölgenin turizm profesyonelleri de yer alarak bölgenin turistik değerlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. Fuar süresince katılımcılara bölgeye ilişkin tanıtım ve promosyon malzemelerinin yanı sıra narenciye, cezerye ve şalgam ikram edildi.

Fuarın ilk gün etkinlikleri kapsamında ÇKA tarafından partner il Adana ev sahipliğinde bir kokteyl verildi. Ayrıca stant çevresinde Adana'nın simgesi haline gelen Portakal Çiçeği Karnaval Ekibinin gerçekleştirdiği gösteri renkli görüntülere sahne oldu. CİHAN
<< Önceki Haber ÇKA, İzmir Travel Turkey Fuarı'nda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER