Cim Bom bu kez bombayı patlatıyor

Galatasaray, Sivasspor maçında ıslıklanan gol kralı Burak Yılmaz'ın alternatifini buldu.

Cim Bom bu kez bombayı patlatıyor

Aslan, İngiliz ekip Chelsea'de düzenli şekilde forma şansı yakalayamayan Fransız forvet Loic Remy'yi kiralamak istiyor.

CHELSEA'DE YEDEK KALIYOR
İngiltere'nin köklü gazetelerinden Daily Star, Chelsea'li Loic Remy'nin Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sırasında olduğunu yazdı. Bu sezon sadece 14 maçta görev yapan 29 yaşındaki Fransız oyuncunun, Euro 2016'da milli takıma girmek amacıyla sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmeyi planladığı ifade edildi. 

BURAK'IN KAFASI KARIŞTI 
Sivasspor karşılaşmasında çektiği 6 şutta 5 isabet sağlayan ve penaltıdan bir gol kaydeden Burak Yılmaz, taraftarlara yaranamadı. İki pozisyonda ağları havalandırmayınca tribünlerden ıslık sesleri duyuldu. Milli futbolcu da kendisine tepki gösterenleri alkışlarla protesto etti. 30 yaşındaki yıldızın takımdan ayrılabileceği konuşulurken G.Saray, ikinci yarıdaki hedefler doğrultusunda hücum hattına takviye yapmaya karar verdi. Listenin başında Chelsea’li Loic Remy var. 

EURO 2016 İÇİN ASLAN 
Daily Star’ın haberine göre Aslan, Remy’de mutlu sona yakın. İngiliz gazete, Burak’ın sakatlıklarla boğuştuğunu ve Umut’un 21 maçta 3 gol atabildiğini vurguladı. Forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Chelsea’den ayrılmak isteyen ve Aston Villa, Newcastle ile Bordeaux’nun da ilgilendiği 29 yaşındaki oyuncunun ise Euro 2016’da Fransa kadrosunda yer almak için Aslan’a sıcak baktığı belirtildi. Bonservis bedeli 13 milyon Euro olan Remy’nin kiralanması gündemde. 

Reis’ten Linnes’e mesaj 
Cim Bom’un sürekli tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu, her şeye rağmen elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Son 13 yılda yerine 11 transfer yapılsa da formayı kaptırmayan tecrübeli isim, Molde’den alınan Linnes’e de kolay teslim olacağa benzemiyor. Zira bu sezon ligde 5. asistini yapan 31 yaşındaki sağbek, Sneijder’i yakaladı.

ANNEMİN DUASINI ALMADAN OYNAMAM
Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, son 1 ayda forma giydiği 6 maçta 4 gol, 3 asistle oynuyor. Podolski'nin sakatlığında forma şansı bulan 22 yaşındaki yeteneğin başarısında gizli bir faktör de var. 11'de başladığı Sivasspor mücadelesinde 1 gol kaydedip bir de penaltı yaptıran Sinan, annesinin duasını almadan maça çıkmadığını söyledi.

MEYDAN
<< Önceki Haber Cim Bom bu kez bombayı patlatıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER