Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜMSİAD) yeni yönetim kurulunu kabul edecek. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı 4. çeyrek İnşaat Ciro ve Üretimi Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Mart ayı Reel Efektif Döviz Kurunu açıklayacak. (14.00-Ankara)

DÜNYA

- Yemen'e başlatılan 'Kararlılık Fırtınası' operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana, Riyad)

- Endonezya'da, Bali Adası'ndan Avustralya'ya eroin kaçırmaya çalışmaktan idam cezasına çarptırılan iki Avustralya vatandaşına, bu cezaya itiraz etme hakkı tanınıp tanınmayacağı kararı verilecek. (Cakarta)

GÜNCEL

- Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve tutuklu emniyet mensupları, Silivri Cezaevi'nde açık görüşte yakınlarıyla hasret giderecek. (11.00- İstanbul)

- Beşiktaş Belediyesi'ne ait kız yurdunun ismi, törenle Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan olarak değiştirilecek. (12.30- İstanbul)

- Türkiye Barolar Birliği(TBB), Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) ile Yargıçlar Sendikası işbirliğinde düzenlenen 'Türkiye Adaletini Arıyor' yürüyüşüne katılan avukatlar Bursa'nın Mustafakemalpa ilçesinden İzmir'e doğru yürüyecekler. (15.00-Bursa)

- Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, Avukatlar Haftası münasebetiyle düzenleyeceği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunacak. (11.00-Adana)

- Yalova Termal Fen Lisesi matematik öğretmeni Halil Serkan Öz'ün ölümünün ardından Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler bugün Bursa'da ilk ve son derse girmeyip basın açıklaması yapacak. (09.00-Bursa)

- Bursa'nın Fethi'nin 689. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. (09.30-12.00-Bursa)

SPOR

- Fenerbahçe otobüsüne saldırı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Trabzon)

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 26. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- PTT 1. Lig'in 26. hafta kapanış maçında Şanlıurfaspor ile Samsunspor GAP Arena'da karşı karşıya gelecek. (19.00-Şanlıurfa)

- Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olayları görüşmek üzere önce TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı Beykoz-Riva'daki TFF Merkezi'nde ağırlayacak. Bu toplantının ardından da Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Başkan Demirören ve Başkan Gümüşdağ ile bir araya gelecek. (13.00-14.00-İstanbul)

- Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinin yaşadığı olayları tartışmak üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu, kulüp binasında biraraya gelecek. (14.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER