Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'da, "4 Yılda 400 Proje" konulu basın toplantısı düzenleyecek, 11 Nisan Şehir Parkı Temel Atma Töreni'ne katılacak. (11.00-14.00-Şanlıurfa)

-İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk 13 il valisi, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürlerinin katılımıyla "2015 yılı seçim güvenliği" toplantısı yapacak. Bakan Öztürk valilik ve belediyeyi ziyaret edecek. (14.00-18.00-19.00-Bursa)

DÜNYA

-Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana-Riyad)

-Dünyanın belirli bölgelerinden görülebilecek olan Kanlı Ay tutulması meydana gelecek.

-Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Slovakya ziyaret edecek. (Bratislava)

-(Özel) KKTC'de Kocareis sahilinde bir balıkçı tarafından kafası parçalanan Caretta Caretta Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edilerek tedavi altına alındı. Ağır bir kafa travması geçiren Caretta'nın baş bölgesinde oluşan açıklıklar kemik yapıştırıcı maddeler kullanılarak özel bir teknikle kapatıldı. (Lefkoşa

GÜNCEL

-Yalova'da valinin azarladığı iddia edilen matematik öğretmeni Halil Serkan Öz, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Öz'ün cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (Yalova)

-Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, vefatının 18. yıldönümünde Anıt Mezar'da dualarla anılacak. (10.00-Ankara)

KÜLTÜR-A haberleri'>SANAT

-Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Kayahan için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek. Ünlü sanatçı daha sonra, Teşvikiye Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (10.00-13.15-İstanbul

SPOR

-Süper Lig'de 26. hafta maçlarına Gençlerbirliği - Kasımpaşa, Balıkesirspor - Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor - Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmalarıyla başlanacak. (13.30-Ankara/16.00-Balıkesir/19.00-/Eskişehir/19.00Rize)

-PTT 1. Lig'de 26. hafta maçları Kayserispor - Giresunspor, Orduspor - Manisaspor, Elazığspor - Bucaspor ve Karşıyaka - Adana Demirspor karşılaşmalarıyla başlıyor. (14.00-16.00-18.30)

-Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da organize edilen ve 24 ülkeden yaklaşık 300 sporcunun iştirak edeceği 33. Uluslararası Vehbi Emre & Hamit Kaplan Grekoromen Güreş Turnuvası, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalarla başlayacak. (13.00-İstanbul) 

-Gazeteci Ali Gümüş'ün cenazesi ikindi namazına müteakip toprağa verilecek. (16.47-İstanbul)

-Süper Lig'in 26. hafta maçında Torku Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor, bu maç için özel uçakla Konya'ya gidecek. (14.00-Trabzon) 

-Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'nca düzenlenen "Trabzonspor'umuzun Gelişimi ve Geleceği" konulu toplantı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (10.00-Trabzon) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER