Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde AK Parti Bayrampaşa ilçe danışma meclisi toplantısına katılacak. (20.00- İstanbul)

- İran Cumhurbaşkanı Türkiye Özel Temsilcisi Mahmoud Vaezi, İran-Türkiye karma ekonomi komisyonu toplantısı çerçevesinde basın toplantısı düzenleyecek. (14.30-Ankara)

- MHP'de olağanüstü kurultay yapılması için açılan davanın ilk duruşması yapılacak. (14.30-Ankara)

EKONOMİ

- TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliği ile "13. eTürkiye Ödül Töreni" düzenlenecek. (09.30-Ankara)

- TÜİK, şubat ayına ilişkin sanayi üretim ve perakende satış hacim endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında yaşanan çatışmalardan sonra gelişmeler takip ediliyor. (Bakü)

GÜNCEL

- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ayasofya Müzesi'nde gerçekleştirilecek 'Aşk-ı Nebi' sergisinin açılışına katılacak. (14.30- İstanbul)

-Nusaybin'de hayatını kaybeden polis memurları için Cuma namazı sonrasında Kocatepe Cami'nde cenaze namazı düzenlenecek. (13.00-Ankara)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. hafta açılış maçında Gaziantepspor ile Medicana Sivasspor, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-Gaziantep)

- Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolculardan Emre Belözoğlu ve Volkan Babacan, Bağcılar'daki Medipol Hastanesi'nde parkinson hastalığı ile ilgili bir panele katılıcak ve soruları cevaplayacaklar. (14.30-İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Metin Albayrak ve Stadyum Direktörü Ahmet Ateş'in katılımıyla Vodafone Arena'da Güvenlik ve Otomasyon Sistemleri hakkında yazılı ve görsel basın için bir tur düzenlenecek. (12.00/13.00-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 28. hafta maçları Vartaş Elazığspor - Boluspor, Multigroup Alanyaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediye, Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon ve Adanaspor - Samsunspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (18.00/19.00/20.00)

- Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşma için özel uçakla Konya'ya gidecek.

- Süper Lig takımlarının 28. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER