Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul edecek. Ardından Avukatlar Günü dolayısı ile avukatlarla görüşecek. (11.00-15.30-Ankara)

- AK Parti, CHP, HDP ve MHP Meclis grup toplantılarını yapacak. (11.30-13.30-12.30-10.30-Ankara)

- TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu kurulmasına dair kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (15.00-Ankara)

- Adalet Komisyonu'nda Bilirkişi Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine başlanacak. (15.30-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2014-2015 dönemine ilişkin bitkisel ürün denge tablolarını açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Akıncı'ya sunacak. (Lefkoşa)

- Azerbaycan'daki gelişmeler takip ediliyor. (Bakü)

GÜNCEL

- Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışma sonrasında şehit olan Jandarma Astsubay Üst Çavuş Selçuk Karabakla'nın cenazesi memleketi Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde toprağa verilecek. (Nevşehir)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak-Diyarbakır-Mardin)

- Özel İstihdam Büroları'yla ilgili DİSK, görüş, eylem ve etkinliklerini açıklamak için Genel-İş Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenlenecek. (10.30-Ankara)

- Erzurumlu yüzük ustası Mehmet Turan, kestane, çam, ceviz ağacından yüzükler yapıyor. (ÖZEL-Erzurum)

KÜLTÜR-SANAT

- Türk sinemasının ünlü ismi Sadri Alışık, doğumunun 91. yılında mezarı başında sanatçı dostları tarafından anılacak. (12.00-İstanbul)

- FMV Işık Okulları, Fahir Atakoğlu, Ali Sunal, merhum Attila İlhan, Doğa Rutkay, Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan ve Tuvana Büyükçınar'a ödül verecek. (11.30-İstanbul)

SPOR

- FMV Işık Okulları'nın 130'uncu kuruluş yıldönümü anısına ilk kez sanat ve tasarım alanlarının da dahil edildiği ödül törene spor camiasından '2015 Yılında Spora Işık Tutanlar' kategorisinde Arda Turan, Zeljko Obradovic, Çağla Büyükakçay, Mario Gomez ve Fikret Orman ödül alacak. (12.30- İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 28. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında Barcelona-Atletico Madrid ve Bayern Münih-Benfica karşı karşıya gelecek. (21.45) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER