Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılacak. (Washington)

POLİTİKA

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Eyüp Kültür Merkezi'nde, '2 Nisan Otizm Farkındalık Günü' programına katılacak. (19.00-İstanbul)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse'yi makamında ziyaret edecek. (11.30-Ankara)

- Atatürk Üniversitesi Hastanesi Oteli, yeni hizmet birimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi ek binası açılış töreni gerçekleştirilecek. Törene, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ da katılacak. (Erzurum)

EKONOMİ

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici-market fiyatlarını değerlendireceği basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

GÜNCEL

- Diyarbakır ve Mardin'deki bombalı saldırılarda şehit olan polis ve askerlerin cenazeleri takip ediliyor.

- Diyarbakır'da polis servis aracının geçişi esnasında teröristlerin yol kenarında bomba yüklü aracı patlatması sonucu şehit olan 7 polisten, Mustafa Karaya'nın naaşının Erzurum'a getirilerek ikindi namazı sonrasında İspir ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor. (Erzurum)

- Diyarbakır'da düzenlenen hain saldırıda şehit düşen özel harekat polisi İlyas Kaygusuz'un naaşı, Bursa'da Mihraplı Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (16.30-Bursa)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Mardin-Şırnak)

- Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün yargılanmasına İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30-İstanbul)

SPOR

- Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 27. Hafta maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kasımpaşa, bu maçın hazırlıklarına Kemerburgaz Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile devam edecek. (15.00-İstanbul)

- Galatasaray yarınki Eskişehirspor maçı için bugün Eskişehir'e hareket edecek. (16.30-İstanbul)

- Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 13. haftasında iki Türk takımı Fenerbahçe ile Anadolu Efes bu akşam Ülker Spor Arena'da karşı karşıya gelecek. (20.30-İstanbul)

- U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'na Kadınlar Güreş Müsabakaları ile devam edilecek. Türkiye'den 53 kiloda Fikriye Gök, 58 kiloda Derya Bayhan, 63 kiloda Aslı Tuğcu ve 75 kiloda da Kıymet Koçyiğit ilk tur müsabakalarına çıkacak. (10.00- Bulgaristan)

- Süper Lig takımlarının 27. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER