Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen '5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı' ve 'Türkiye Çınar Yılı 2016 Projesi' ile 'Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günlerini Kutlama' programına katılacak. (11.00-İstanbul)

- Güvenlik gerekçesiyle oynanamayan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve gelişmeleri değerlendirmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 kulüp başkanı ile İstanbul'daki Huber Köşkü'nde bir araya gelecek. (15.00-İstanbul)

POLİTİKA

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erzurum'da Adalet Sarayı'nı ziyaret edecek. (09.30-Erzurum)

EKONOMİ

- TÜİK, mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi ile şubat ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksini paylaşacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası mart ayı beklenti anketi, mart ayı finansal hizmetler anketi ve finansal hizmetler güven endeksini açıklayacak. (14.30-Ankara)

DÜNYA

- ABD Başkanı Barack Obama'nın Küba ziyareti gerçekleşecek. Obama, Küba Devlet Başkanı Raul Castro ile bir araya gelecek. (Küba)

GÜNCEL

- Diyarbakır'daki Nevruz etkinlikleri ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (09.00-Diyarbakır)

- Nevruz Bayramı dolayısı ile Bursa'da Atatürk anıtına çelenk konulacak. Valilik ziyareti ardından Kent Meydanı'nda mehter konseri, demir dövme, ateşten atlama ile beraber Nevruz pilavı ikramı yapılacak. (09.30-Bursa)

- Sokağa çıkma yasağı uygulanan yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Mardin-Hakkari)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, İsveç ve Avusturya maçlarının kamp çalışmaları için Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Antalya'ya gidecek. (12.00-İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, Antalya'da konaklayacağı Regnum Carya Golf&Spa Resort'un antrenman sahasında İsveç maçının ilk çalışmasını basına kapalı olarak gerçekleştirecek. (19.00-Antalya)

- 'Teröre karşı birlik çağrısı ve Süper Lig işleyiş esasları üzerine istişare' gündemli Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı yapılacak. Ardından ise basına açık panel gerçekleştirilecek. (10.30-13.30-İstanbul)

- Süper Lig'in 26. Haftası'nda oynanan karşılaşmaların değerlendirmeleri takip edilecek, güvenlik gerekçesiyle oynanamayan Galatasaray-Fenerbahçe maçının yansımaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER