Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu'nda Dışişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı kurumların 2016 yılı bütçeleri görüşülecek. (11.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek toplantıda 'Türkiye'nin Geleceği İçin Büyük Buluşma' toplantısına katılacak. (11.00-Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 12. dönem açılış törenine katılacak. (12.30-Ankara)

- MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Elazığ'da halk buluşmasına katılacak. (16.00-Elazığ)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çeşitli siyasi parti ve kurumların yetkilileriyle bir araya gelecek. (14.00-Ankara)

EKONOMİ

- Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) 13. Dönem Olağan Genel Kurulu'na Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katılacak. (11.00-Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, İran'da temaslarda bulunacak. (Tahran)

GÜNCEL

- Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

- Boydak Holding'e yönelik operasyon ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kayseri)

- Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Avukat Hakları Merkezi İç Anadolu Bölge Çalıştayı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu ve İç Anadolu bölge baroları başkanlarının katılımıyla düzenlenecek. (Kayseri)

- Şırnak'ın İdil ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Musa Yılmaz memleketi Elazığ'da toprağa verilecek. (Elazığ)

- Orta Doğu Teknik Üniversitesi Robot Topluluğu'nun ODTÜ Robot Günleri, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. (Ankara)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 24. hafta maçlarına Kayserispor-Gençlerbirliği, Bursaspor-Çaykur Rizespor ve Osmanlıspor Futbol Kulübü-Gaziantepspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-19.00-Kayseri-Bursa-Ankara)

- PTT 1. Lig'de 24. hafta maçlarına Denizlispor-Şanlıurfaspor, Göztepe-Alima Yeni Malatyaspor ve Multigroup Alanyaspor-Karşıyaka karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-18.30-Denizli-İzmir-Alanya)

- Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray, Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (16.00-Kayseri)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER