Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu Mardin'de, Kardeşlik Buluşmaları Mardin Konferansı'na katılacak. (Mardin)

POLİTİKA

- Eski TBMM Başkanı Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, 'Türkiye'de Bilirkişilik: Sorunlar ve Çözümler' panelinde konuşacak. (09.30-Ankara)

- MHP'de olağanüstü kurultay için topladıkları 543 imzayı Genel Merkeze teslim eden muhalifler Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ın avukatlarının cevap alamadıkları gerekçesiyle Sulh Hukuk Mahkemesi'nde dava açması bekleniyor.

EKONOMİ

- TÜİK, 2015 yılı 3. çeyrek Hanehalkı Turizm verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile Dakar Havalimanı'nda görüşecek. (Dakar)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kazakistan'ı ziyaret edecek. (Astana)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'da düzenlenecek 'Gymnich' tipi AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katılacak. (Amsterdam)

- Suudi Arabistan, terör örgütü IŞİD'e karşı ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona, kara kuvvetleriyle katılmaya hazır olduğunu açıkladı. Açıklamanın yankıları takip ediliyor. (Riyad, Kahire)

- Suriye rejimi, Rus ve İran askerlerinin katliam yaptıkları gerekçesiyle on binlerce Suriyeli Türkiye'ye sığınmak için sınıra yürüyor. Gelişmeler takip edilecek.

GÜNCEL

- Anadolu Gençlik Derneği'nin Titanic Buiness Otel'de düzenlediği '1. Filistin İçin Çalışan Öğrenci ve Gençlik Hareketleri' toplantısı başlayacak. (09.00-İstanbul)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat polisi Uğur Kutku'nun (26) cenazesi Gaziantep'te toprağa verilecek. (Gaziantep)

- Kilis sınırına akın eden Suriyeliler ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kilis)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Osmanlıspor-Medicana Sivasspor ve Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmaları oynanacak. (19.00-20.00-Ankara-Antalya)

- PTT 1. Lig'in 20. hafta maçında Adanaspor-Giresunspor karşı karşıya gelecek. (19.00-Adana)

- Beşiktaş'ta yeni transferler Marcelo Guedes, Alexis Delgado ve Denys Boyko, Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başkan Fikret Orman'ın da katılacağı basın için imza töreni düzenlenecek. (13.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER