Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şili temasları takip ediliyor. (Santiago)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Suudi Arabistan temasları takip ediliyor. (Riyad)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya temasları takip ediliyor. (Berlin)

- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, 2. Olağan Büyük Kongre'nin ardından yapılan ilk Parti Meclisi (PM) toplantısı açılışında konuşacak. (13.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD'li Müslümanlar seçim döneminde hedef alınmaktan şikâyetçi. (Cedar Rapids)

GÜNCEL

- Yunanistan'ın Ege Denizi'nde Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenlik hakları aleyhine yaptığı faaliyetlere dikkat çekmek amacıyla Eksen Eğitim Sen üyeleri, Yunanistan Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapılacak. (12.00-Ankara)

- KESK Ankara Kadın Platformu, 'Ankara'dan Kadıköy'e Barışa 1000 Kadın'a Ses Veriyoruz! Ölümden Değil Yaşamdan Yanayız! Barış ve Hakikat Hakkımızı Savunuyoruz!' adı altında basın açıklaması yapacak. (15.00-Ankara)

- Barış Manço 17. ölüm yıldönümünde kendi adını taşıyan vapurla sanatçının eşi Lale Manço, oğulları Doğukan ve Batıkan Manço'nun ev sahipliğinde Kabataş iskelesinde düzenlenecek özel seferle anılacak. (10.30-İstanbul)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralandıktan sonra kaldırıldığı GATA'da şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş (25), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verilecek.

- Suriye sınırındaki ve sokağa çıkma yasağının devam ettiği ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Türkiye Kupası Son 16 Turu'na Sivas Belediyespor-Çaykur Rizespor, Bursaspor-Amed Sportif Faaliyetler, Torku Konyaspor-Antalyaspor, Bucaspor-Beşiktaş ve Galatasaray-Gaziantepspor karşılaşmaları ile devam edilecek ve çeyrek finale kalacak 5 takım belli olacak. (12.00-14.00-17.45-20.45-Sivas-Bursa-Konya-İzmir-İstanbul)

- PTT 1. Lig 19. haftasında oynanması gerekirken yoğun kar yüzünden ertelenen Giresunspor-Vartaş Elazığspor maçı Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak. (13.30-Giresun) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER