Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan'ı ziyaret ediyor. (Bakü)

POLİTİKA

- CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay, Şenal Sarıhan, Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-11.00-11.30-Ankara)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sarıyer'de Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokulu Teknoloji Sınıfı açılışına katılacak. (10.30-İstanbul)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Daha sonra OSB'ye geçecek olan Bakan Sarı, burada Arif Uçurum Camii'nin açılışına katılacak, ardından da Sheraton Oteli'nde basın toplantısı yapacak. Bakan Sarı geçtiğimiz gün şehit olan Uzman Çavuş Ergün Karaca'nın Kozan ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. (09.45-10.15-11.00-13.00-15.45-Adana)

EKONOMİ

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Rusya'nın Türk tarım ürünlerine ambargo kararına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

- Türkiye - Afrika Odası tarafından; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye'deki Afrika ülkeleri büyükelçiliklerinin katılımıyla 'Launch Event Of Road Show: Discovering Africa' programını tanıtacak. (13.30-Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 3. çeyrek, İşgücü Maliyeti Endeksi ile 2014-15 yılı Zaman Kullanım Araştırması'nı açıklayacak.(10.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry Yunanistan'ı ziyaret ediyor. (Atina)

GÜNCEL

- Abdi İpekçi'nin kızı Nükhet İpekçi İzet ve Belgesel yapımcısı gazeteci Günel Cantak, tutuklu bulunan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için Silivri Cezaevi önünde oturma eylemine devam edecek. (12.00-İstanbul)

- Diyarbakır Barosu tüm üyelerinin katılımıyla adliye önünde Tahir Elçi'nin öldürülmesi ile ilgili olarak saygı duruşunda bulunup, basın açıklaması yapacak. (13.30-Diyarbakır)

- Bursa Barosu Denetimli Serbestlik ve Elektronik Kelepçe Uygulamaları konulu panel düzenliyor. (14.00-Bursa)

- Muğla'da kaybolduktan üç gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın katledilmesiyle ilgili davanın üçüncü duruşması Fethiye'de yapılacak. (Muğla)

- Bilirkişi, Antalya'da 5 yıl önce erkek arkadaşı İbrahim Tokgöz'ün 5'inci kattaki evinin balkonundan düşen manken Burcu Çağlayan'ın ölümüyle ilgili keşif yapacak. (Antalya)

- ANKALAB Laboratuvarları Üst Yöneticisi (CEO) Dr. İlker Kütükoğlu, sağlık muhabirleriyle kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. hafta açılış maçında Galatasaray ile Bursaspor Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- Beşiktaş, Kayserispor maçı için Kayseri'ye gidecek.

- Süper Lig takımlarının 14. hafta maçıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER