Cihan Haber Ajansı Gündemi


- CHP MYK, terör gündemiyle toplanacak. (10.00 - Ankara)

- CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 -Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, parti genel merkezinde çeşitli Alevi kurumlarıyla bir araya gelecek (14.00 - Ankara)

- Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde teröristler tarafından askerlere düzenlenen saldırı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Hakkari)

- Diyarbakır Sur ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy, memleketi Kayseri'nin Bünyan ilçesinde öğle namazından sonra düzenlenecek cenaze töreniyle toprağa verilecek. (12.45 - Kayseri)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Turanlı'nın cenazesi, Adana'da toprağa verilecek. (13.00 - Adana)

- Hepimiz Mehmediz Güçbirliği üyeleri, Dağlıca'daki terör saldırısı sebebiyle Kent Meydanı'nda protesto gösterisi yapacak. (12.30- Bursa)

-TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı tanıtım toplantısı Taksim Divan Otel'de yapılacak. (11.00 - İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye'nin G20 Başkanlığı kapsamında, Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin ev sahipliğinde, G20 Genç Girişimciler İttifakı (G20 YEA) Zirvesi yapılacak. (9.00-İstanbul)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, KKTC'deki temasları çerçevesinde Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabrini ziyaret edecek. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve diğer devlet yetkilileri ile bir araya gelecek olan Sinirlioğlu, Akıncı ile ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. (Lefkoşa)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Almanya'da Birlik 90 / Yeşiller Partisi yönetimi, AP Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Norbert Röttgen, AP Başkanı Norbert Lammert ile görüşecek. Demirtaş, Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Berlin )

- Irak'ın başkenti Bağdat'ta 18 Türk işçinin kaçırılmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer, İran'ı ziyaret edecek. ( Tahran )

- Avrupa'daki göçmen krizi ve gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda elde ettiği 3-0'lık Hollanda galibiyetinin yansımaları takip edilecek.

- Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanı Onur Belge'nin cenazesi, Kınalıada'da toprağa verilecek. (16.45-İstanbul)

- Süper Lig'in 4. Haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları devam edecek. (18.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 4. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER