Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- MHP'de MYK toplantısı genel merkezde yapılacak. (14.00-Ankara)

- HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, genel merkezde basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

DÜNYA

- Japonya'nın 2. Dünya Savaşı'nda teslim olması ve Kore'deki Japon işgalinin sona ermesi ile alakalı anma programları düzenlenecek. (Tokyo/Seul)

GÜNCEL

- Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırı'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen özel izinle 88 yıl aradan sonra ilk kez 2010 yılında gerçekleştirilen ayinin bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek. Ayine, önceki yıllarda Fener Rum Patriği Bartholomoes'un da katılması bekleniyor. (10.00-Trabzon)

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesinde operasyon halindeki birliklere teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu 3 asker şehit oldu. Konuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. Şehitler için Van'da tören düzenlenecek. (11.00-Van)

- Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mert Cömert'in cenazesi Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verilecek. (Samsun)

SPOR

- Süper Lig, oynanacak üç karşılaşma ile devam edecek. Trabzonspor-Bursaspor / Medipol Başakşehir-Antalyaspor / Medicana Sivasspor-Galatasaray (Trabzon 21.00 / İstanbul 22.00 / Sivas 22.00)

- Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçı için Mersin'e gidecek.

- Takımların pazar günü oynayacağı maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER