Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yeni milletvekilleri yemin törenine katılacak. (15.00-Ankara)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, görevini geçici TBMM Başkanı Deniz Baykal'a devredecek. Geçici TBMM Başkanı Deniz Baykal, TBMM Atatürk Anıtı'na 25 Dönem 1.Yasama Yılının açılışı nedeniyle çelenk koyacak. (13.30 -14.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu, 25. Dönem Milletvekilleri Ant İçme Töreni için en yaşlı üye Deniz Baykal başkanlığında toplanacak. (15.00-Ankara)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Haziran toplantısı yapılacak. (14.00-Ankara)

- TÜİK, Mayıs ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Rusya, Ukrayna, Fransa ve Almanya Dışişleri bakanları, Ukrayna krizini görüşmek üzere Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya gelecek. (Paris)

- BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Avrupa Konseyi'nde konuşacak. (Strazburg)

- İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in üç günlük Almanya ziyareti başlayacak. (Berlin)

- Ermenistan'ın başkenti Erivan'da konut hizmetleri ve artan elektrik fiyatlarını protesto etmek isteyen binlerce kişi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı kuşattı. Gelişmeler takip ediliyor. (Erivan-Moskova)

GÜNCEL

- Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin eski emniyet amiri Dursun Özmen hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçuyla açılan davanın 5.'si Kahramanmaraş 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00-Kahramanmaraş)

- Türkiye Ziraatçılar Derneği'nin 66. kuruluş yılı etkinliği ve ödül töreni, Sıhhıye Gür Kent Otel'de yapılacak. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katılacak. (13.30-Ankara)

- Suriye'deki iç savaşın Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki yansımaları takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- Uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği, basın mensuplarına derneğin Yenibosna'daki İstanbul Şubesi'nde iftar yemeği verecek. (20.48- İstanbul)

SPOR

- A Milli Basketbol Takımı'nın 4-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonya'nın ortak organizasyonu ile düzenleyeceği 2015 A haberleri'>FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Takım aday kadrosu düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanacak. (11.00-İstanbul)

- Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nur Çebi, BJK Ümraniye Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (13.00-İstanbul)

- Fenerbahçe Koleji'nin Mersin Şubesi ile ilgili imza töreni Fenerbahçe Stadı'nda yapılacak. (14.00-İstanbul)

- Bakü2015 1. Avrupa Oyunları'na çeşitli branşlarda yapılacak müsabakalarla devam edilecek.

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER