Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Eski dostlar Cumhurbaşkanı ile buluşuyor' etkinliği ile İstanbul Ticaret Odası Ödül Töreni'ne katılacak. (17.00- 19.00 - İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı yapacak. Diyarbakır'da miting düzenleyecek olan Davutoğlu, daha sonra İstanbul'a geçerek Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde Tokatlılar Gecesi'ne katılacak. (09.00-17.00-21.00-İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da ressam Yaşar Çallı'yı ziyaret edecek, partisince Eskişehir ve Ankara'da düzenlenen mitinglerde konuşacak, STV canlı yayınına katılacak. (13.00-15.00-17.30-20.30 Ankara-Eskişehir-Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde partililere seslenecek. (16.00 - İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak. (15.00-Samsun)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret edecek, Yenikapı Meydanı'nda 'Büyük İstanbul Mitingi'nde partililere seslenecek. Kamalak ve Destici, daha sonra Bursa'da miting düzenleyecek. (10.15-11.00-18.00 - İstanbul-Bursa)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Balıkesir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Balıkesir)

GÜNCEL

- İzmir'in Çiğli ilçesindeki 2. Ana Jet Komutanlığı'nda Türk Hava Kuvvetleri 104. Yıl Hava Gösterisi düzenlenecek. (10.00-İzmir)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry İspanya'da. (Madrid)

- Uluslararası Gıda Fuarı Kazakistan'ın finans merkezi Almatı'da düzenlendi. (Almatı)

- Türk koleksiyoner Bilgi Kenber, Rusya'nın en önemli müzesi olan Ermitaj'da 19. ve 20. yüzyıla ait portbuketlerden (çiçek tutacağı) oluşan sergi açtı. ( Moskova)

- Avustralya'daki panayırlarda sergilenen dev ölçülerdeki koyun ve inekler, görenleri hayrete düşürüyor. (Sidney)

- Son yüzyılın en önemli enerji kaynaklarından petrol, Azerbaycan'da şifa kaynağı olarak da kullanılıyor. (Bakü)

- Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'nün en büyük parkı olan Bulvar Parkı'ndaki Küçük Venedik Su Şehirciği, ziyaretçilerine mini İtalya gezisi yaptırıyor. (Bakü)

SPOR

- Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Seçimli Olağan Genel Kurul Ülker Sport Arena'da yapılacak ve Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak. (10.00-İstanbul)

- Futbolda 2014 – 2015 sezonunu 77 puanla zirvede tamamlayan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, Türk Telekom Arena'da düzenlenecek kutlamalarla kupasını alacak. (19.00 - İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni başkanı Dursun Özbek,TÜYAP'taki İstanbul Autoshow'da Yüce Auto Skoda Standını ziyaret edecek. (12.00 - İstanbul)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER