Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Kurulu'na katılacak, Nevşehir ve Aksaray'da toplu açılış törenlerinde halka hitap edecek. (11.00-15.00-18.00-Ankara-Nevşehir-Aksaray)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince Siirt, Tunceli ve Malatya'da düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek. (12.00-15.00-18.00-Siirt-Tunceli-Malatya)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Pursaklar ve Keçiören ilçesinde vatandaşlarla buluşacak, Aydın'da vatandaşlara hitap edecek, İzmir Ticaret Borsası'nda konuşma yapacak. (18.00-20.00-Ankara-Aydın-İzmir)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Giresun, Rize ve Trabzon mitinglerine katılacak. (12.00-15.30-18.00-Giresun-Rize-Trabzon)

- BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker başkanlığındaki heyet, merhum Başbakan Bülent Ecevit'i, 90. doğum günü nedeniyle Devlet Mezarlığı'ndaki kabri başında anacak. (14.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Hatay'da, Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak. (14.00-Hatay)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyecek. (15.00-Manisa)

EKONOMİ

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı'na katılacak. (10.00-İstanbul)

- TÜİK, 2015 yılı 1. Çeyrek 'Sanayi İşgücü Girdi Endeksleri' ile 'Ticaret ve Hizmet Endekslerini' açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Nisan ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek. (Ara Bölge)

- Uluslararası Futbol Federasyon Birliği'ne (A haberleri'>FIFA) yönelik rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili gelişmelere takip ediliyor. (Zürih-New York)

- İngiltere Başbakanı David Cameron, Paris'te Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande görüşecek. (Paris)

- Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov Günay Kore'yi ziyaret edecek. (Seul)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- İstanbul Eczacılar Odası, kemoterapi ilaçlarının hastaneler aracılığıyla 1 Temmuz'dan itibaren hastalara ulaştırılmasına yönelik düzenleme ile ilgili İstanbul Tıp Fakültesi önünde basın açıklaması yapacak. (10.30-İstanbul)

SPOR

- PTT 1. Lig play off ilk maçlarında Samsunspor-Albimo Alanyaspor ve Antalyaspor-Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. (19.00-21.30-Samsun-Antalya)

- Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve eski milli futbolcu, yayıncı kuruluşun yorumcusu Tümer Metin, Eşitlik Taraftarları Projesi kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılacak. (10.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 34. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER