Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak. (15.00-Samsun)

- Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerine katılacak. (12.00-14.00-17.00-Karaman-Nevşehir-Kırşehir)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Erzincan ve Sivas'ta düzenlenecek mitinglerinde vatandaşlara hitap edecek. (14.00-17.00-Erzincan-Sivas)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin'de, partisinin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'ndaki mitinginde partililere seslenecek. (17.00-Mersin)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Van'da, partisinin Seçim Bürosu'nu ziyaret edecek. Partisinin Erciş mitingine katılacak, kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelecek. (10.30-14.00-18.00-Van)

- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Pendik Belediyesi'nce yaptırılan Ahmedi Hani Kültür Merkezi'nin açılışına katılacak. (14.00-İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcıları Şafak Pavey, Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul 2. bölge ilçelerini ziyaret edecek. (10.00-İstanbul)

- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısı düzenleyecek. (12.15 – Cumhurbaşkanlığı Sarayı)

EKONOMİ

- Renault, Tofaş fabrikalarındaki iş bırakma eylemi sürüyor. Tofaş ve Renault'ta bugün sabaha kadar durdurulan üretimin yeniden başlatılması gerekiyor. Ancak işçilerin direnişi sürüyor. (09.00-Bursa)

DÜNYA

- Fransa'da 2005 yılında ülke genelinde banliyölerde isyana yol açan iki gencin ölümü ve bir Türk gencinin ağır yaralanması ile ilgili davada kararın açıklanması bekleniyor. (Paris)

- AB dışişleri bakanları ile eğitim, gençlik, kültür ve spor bakanları Brüksel'de toplanacak. (Brüksel)

-Arıkan Müslümanı ve Bangladeşli 25 bin kişi teknelerle Malezya, Tayland ve Endonezya'ya gitmek amacıyla ülkelerini terk etti. Gelişmeler takip ediliyor. (Cakarta)

SPOR

- Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş-Torku Konyaspor ve Çaykur Rizespor-Akhisar Belediyespor maçları oynanacak. (20.00- 20.00-Ankara-Rize )

- Bursaspor'da yönetim devir teslim töreni yapılacak. Recep Bölükbaşı toplantıda yeni döneme ilişkin açıklamalar yapacak. (11.00-Bursa)

- Türkiye Kupası yarı finali oynayacak takımların çalışmaları takip ediliyor, takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları izleniyor.

- Final Four'da dördüncü olan Fenerbahçe Ülker İstanbul'a gelecek. (19.00-İstanbul ) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER