Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 'Rizeliler Buluşması'na katılacak. (13.00-İstanbul)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binasının resmi açılışını yaptıktan sonra Türk toplumuyla ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek. (Düsseldorf-Dortmund/Almanya)

POLİTİKA

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri ve Nevşehir'de partisinin mitinglerinde konuşacak. (14.00-16.00-Kayseri-Nevşehir)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Valiliği'ni ziyaret edecek, Yenipazar Karaçakal Yörük Şenlikleri'ne katılacak, bazı ziyaretlerde bulunacak. (10.00-11.00-13.00-14.30-Aydın)

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Manisa Çiçekli Köyü ile İzmir Buca'da dayanışma yemeğine katılacak. (15.00-19.00-Manisa-İzmir)

-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Beyannamesi Tanıtımı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımıyla Ankara Arena'da gerçekleştirilecek. (13.00-Ankara)

-Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli İttifak'ın İstanbul adaylarını Bostancı Gösteri Merkezi'nde tanıtacak, ardından 'Büyük Kocaeli Mitingi'ne katılacak (10.00-14.00-İstanbul-Kocaeli)

DÜNYA

-ABD'nin New Jersey eyaletinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen festival kapsamında Türkler, Paterson'dan Clifton'a yürüyüş gerçekleştirdi. (Paterson-Clifton)

GÜNCEL

-Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Gazetecilere Özgürlük Platformu, G9 Gazetecilik Platformu, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Basın-İş Sendikası, '3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nde TGC binasında medya mensuplarının sorunlarını masaya yatıracak. Gazeteciler, Beyoğlu Tünel Meydanı'nda buluşarak basın özgürlüğü için yürüyecek. (11.00-13.00-İstanbul)

-Bursa'da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Termik Satnrali'ne Hayır Platformu, pedal çevirerek DOSAB Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacak. (15.45-Bursa)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 29. hafta maçlarına Kasımpaşa-Bursaspor, Gaziantepspor-Gençlerbirliği ve Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-16.00-19.00-İstanbul-Gaziantep-Trabzon)

-PTT 1. Lig'de 31. hafta maçlarına Osmanlıspor Futbol Kulübü-Adanaspor, Denizlispor-Orduspor, Kayserispor-Antalyaspor ve Boluspor-Elazığspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00-16.00)

-51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 8. ve son gününde 124 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı koşulacak ve tur tamamlanacak. (10.00-İstanbul)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER