Çift kol nakli yapılan Mustafa Sağır yoğundan bakımdan çıktı


Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan Mustafa Sağır, yoğun bakımdan çıkarılarak plastik ve rekonstrüktif cerrahi servisinde alındı.

Türkiye'nin 4. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin 3'üncü kol nakli yapılan Mustafa Sağır'ın yoğun bakımdan çıkarıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. Özlenen Özkan, hastanın yoğun bakımdan çıkarılarak B Blok'taki 5 kat Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi servisine alındığını söyledi. Özlenen Özkan, şuan için Sağır'ın şuan için herhangi bir sorunun olmadığını, rutin kontrollerinin yapıldığını ifade etti. Sağır, daha önceki yüz ve diğer uzuv nakillerinde olduğu gibi kontrolleri burada Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yapılacak.

Antalya'da 31 Ocak'ta geçirdiği motosiklet kazası sonucu kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 23 yaşındaki Emin Konar'ın bağışlanan kolları, Adıyaman'da 2008'de bulduğu cismin patlaması sonucu kollarını kaybeden 29 yaşındaki Mustafa Sağır'a nakledilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Çift kol nakli yapılan Mustafa Sağır yoğundan bakımdan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER