CHP'li başkan kazandı ilk icraatı bu oldu!

15 yıl boyunca AKP tarafından yönetilen Kırşehir'i, 31 Mart'ta CHP'li Selahattin Ekicioğlu kazanmıştı. Ekicioğlu, belediye içindeki vatandaşın sorunlarını ilettiği Ak Masa biriminin adını değiştirerek Halkın Masası yaptı.

SHABER3.COM

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 45 oy oranı ile rakiplerini geride bırakan ve Kırşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Selahattin Ekicioğlu mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra geçmiş dönemlerde AKP'li belediyelerce halkla ilişkiler için kullanılan ve AK Masa olarak hizmet veren birimin artık “Halkın Masası” olarak hizmet vereceğini söyledi.

“NEŞET ERTAŞ'IN GELENEĞİNDEN GELİYORUZ”

Kazanmasına rağmen alınan oy oranının beklentinin altında olduğunu dile getiren Başkan Ekincioğlu, “Seçim sonucunda bir başarı yakaladık ama aldığımız oy oranı bizim için yetersiz. Çünkü biz herkesin gönlüne girmeyi hedefliyoruz. Üretimde ve istihdamda çalışmalar yaparak sanayicimizi destekleyecek bir inovasyon merkezi kuracağız. 



Kooperatifleri de hayata geçirerek tarım ve üretim alanında yükselişe geçeceğiz. Ayrıca sosyal faaliyetlere de önem vereceğiz. Bizler Neşet Ertaş gibi sanatçıların geleneğinden geliyoruz. Kültürümüzü yaşatacağız” diye konuştu.

“KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ”

Belediye çalışanlarıyla da bir toplantı gerçekleştiren Başkan Ekicioğlu, istihdama yönelik projeler yapılacağını dile getirip, “Hiç kimseyi işten çıkarmayacağız bunu kesinlikle bilmenizi istiyorum. Kimsenin nereli olduğuna bakmayız, ne yaptığınıza ve nasıl çalıştığınıza bakarız. Çalışanın başımızın üstüne yeri vardır. Hiç kimseye kimin zamanında girdin, nerelisin, siyasi görüşünüz nedir gibi sorular sormayız bu tür şeylere meyil vermeyin. Belediye'nin bir kağıdını dahi hesaplamak durumundayız. Belediye'yi kurumsal hale getireceğiz. İşten atacaklar, birilerini getirecekler algısına sakın inanmayın. Sende benim vatandaşımsın, öbürü de benim vatandaşım” dedi.
<< Önceki Haber CHP'li başkan kazandı ilk icraatı bu oldu! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER