CHP'den çarpıcı AKP iddiası

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel AKP ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

CHP'den çarpıcı AKP iddiası

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nde sarsıcı istifalar ve görevden almalar yaşanacaktır" dedi.

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasını yorumladı. AK Parti'de yaprak dökümünün başladığını öne süren Özel, "Bundan sonraki süreçte Adalet ve Kalkınma Partisi'nin içinde çok sarsıcı, ülke kamuoyunu meşgul edecek istifalar, görevden almalar ve devamında dokunulmazlık kaldırılması ve yargılanmalar yaşanacaktır" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Manisa İl Başkanlığı'ndaki 1 Eylül Dünya Barış günü etkinliğine katıldı. CHP'li Özel toplantıda, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasını değerlendirdi. Gecikmiş bir istifa olduğu yorumu yapan Özgür Özel, AK Parti'de yaprak dökümünün başladığını iddia ederek, şöyle devam etti:

AKP'de yaşanan İçişleri Bakanı istifası yaprak dökümünün başlangıcıdır. Bundan sonraki süreçte Adalet ve Kalkınma Partisi'nin içinde çok sarsıcı, ülke kamuoyunu meşgul edecek istifalar, görevden almalar ve devamında dokunulmazlık kaldırılması ve yargılanmalar yaşanacaktır. 20 istifa davetinin sonunda hepsine kulak tıkayıp, sarayla düştüğü çelişkiden sonra istifa eden Efkan Ala bir tarafa, yeni kabinede görev alan Mehmet Müezzinoğlu'nun geçen yaz seçim sonuçlarında seçmen kaosu seçti dediği ve başkan seçilseydi bunlar yaşanmazdı ifadesini de kayıtlardan çıkarıp, bu kişinin sarayın onayıyla içişleri bakanı yapıldığının altını çiziyorum."
<< Önceki Haber CHP'den çarpıcı AKP iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER