CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek: Havza'da yaşanan sel bölgesinde

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek: Havza'da yaşanan sel bölgesinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza'da yaşanan selde zarar gören mahallelerde inceleme yaparak sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

30 Eylül Çarşamba akşamı Havza'da etkili sağanak yağış nedeni ile ilçeye bağlı Karşıyaka, Memduhiye ve Değirmenüstü mahallelerinde yaşanan sel felaketi dolayısı ile zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek bölgede yapılan çalışmalar ve bölgenin genel durumu hakkında Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'den bilgiler aldı.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek yaşanan selde can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Samsun Büyükşehir Belediyemiz, Havza Kaymakamlığımız ve Havza Belediyemiz olayın yaşandığı saatten bu yana aralıksız olarak hayatı normale döndürmek için çalışıyorlar. Kendilerine göstermiş oldukları hassasiyet ve yoğun çabadan ötürü teşekkür ediyorum. Halkımızın maddi kayıplarının bir an evvel karşılanması için üzerimize düşen ne görev varsa derhal yerine getireceğiz. Ayrıca Karşıyaka, Memdühiye ve İcadiye mahallerimizin zarar gören altyapısının hızlı bir şekilde yapılması ve böyle bir üzücü olayın tekrar vuku bulmaması için Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile irtibat halinde olacağız. Havzamıza ve vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun." CİHAN
<< Önceki Haber CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek: Havza'da yaşanan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER