CHP milletvekili adaylarından okul ziyareti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayburt milletvekili adayları Murat Bülbül ve Tahsin mühürlenen Demir Özel Aba Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Aslen Bayburtlu olan Almanya ikamet eden CHP birinci sıra milletvekili adayı Murat Bülbül, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Almanya'nın Zimdorf kentinde belediye başkanı olarak görev yaptığını belirtti. Bülbül, "Vekil seçilmem halinde Almanya'daki görevimden istifa ederek memleketim olan Bayburt'ta dönüş yapacağım. İnsanımızın özgür iradesini ortaya koyabilmesi, ekonomik bağımsızlık ile alakalı bir mesele ama maalesef devletin iş imkanı siyaset aracı olarak kullanılmakta. Bayburtumuzda İŞ-KUR eleman alımını Ekim'in 19'una bırakmış bu ve benzeri sebepler vatandaşın özgür iradesin önüne geçmekte." dedi.

İkinci sıra milletvekili adayı emekli Emniyet Müdürü Tahsin Demir, okulun mühürlenmesine değinerek, "Dört yıldır eğitim öğretiminin devam ettiği bir okul, bu eksiklikler yeni ortaya çıkmış değil, eksiklikler varsa bile bu mühürleme yapılamaz. Eksikliklerin tamamlanması için süre verilir. İstenen tamamlanmaması halinde cezai müeyyideye gidilebilir, vali yardımcısı başkanlığında kurulan bir ekip ile yapılan bu mühürleme bütünüyle kanunsuzdur, hukuksuzdur bunlar. Hepsine 1 Kasım seçimlerinden sonra kanun karşısında hesap soracağız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber CHP milletvekili adaylarından okul ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER