CHP'li vekiller Çarşamba'da partililerine teşekkür etti

CHP'li vekiller Çarşamba'da partililerine teşekkür etti

1 Kasım seçimleri sonrası mazbatalarını alan CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ile Hayati Tekin Çarşamba'da partililer ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, partililere seçim çalışmaları için teşekkür edip milletvekillerine de 'hayırlı olsun' dedi. CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu da yaptığı konuşmada, "Sizlerin emeğine ve inancına teşekkür etmek için buradayız. Ama maalesef seçimlerden istediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Konuşmasına tüm partililere teşekkür ederek başlayan Samsun CHP Milletvekili Kemal Zeybek, 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasını iyi değerlendirmek ve yorumlamak gerektiğini belirterek, "7 Haziran Genel seçimleri sonrası 4 siyasi partiyle halk iradesi gerçekleşmişti. Ama AKP için olumsuz tabloydu. Çoğunluğu alamayınca halk iradesine saygı göstermeyenler 1 Kasım'da iradenin gerçekleştiğini söylüyorlar" diye konuştu. CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin de "Başarılı değiliz ama başarısız da değiliz" yorumunda bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li vekiller Çarşamba'da partililerine teşekkür etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER