CHP'li Sertel: Ne yazık ki Türkiye'de balık baştan kokuyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Atila Sertel, Zaman Gazetesi'ne kayyım atanacağı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Sertel, "Ne yazık ki Türkiye'de balık baştan kokuyor." dedi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sertel, söyleyecek söz bulamadığını kaydetti. Sertel, "Türkiye'de gerçekleri yazan tek medya kuruluşu bırakmayıncaya kadar sanıyorum bu çabalarını sürdürecekler. Ama çare tükenmiyor, çare tükenmez. Mutlaka başka çareler bulur insanlar ve artık haberleşmenin, iletişimin elektronik ortamda sağlandığı ülkemizde muhalefet sesini duyurmanın yollarını bulacaktır." şeklinde konuştu.

"ADALET, HAK, HUKUK HİÇ SORGULANMADI"

"Hep gerekçe bulup kurum kuruluşlara el koydular." diyen Sertel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adalet, hak, hukuk hiç sorgulanmadı. Bunu ilerde, 'Türkiye'de böyle olaylarda yaşanmış, böyle yönetimlerde varmış' denileceği ve acıyla anımsanacağı günlerin yakın olmasını diliyorum. Anayasayı tanımayan, Anayasa Mahkemesi'ni tanımayan anlayış, hiçbir kuralı tanımaz. Ne yazık ki Türkiye'de balık baştan kokuyor." CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Sertel: Ne yazık ki Türkiye'de balık baştan kokuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER