CHP'li Kök: Ülkemizde 10 ay içinde 200 kadın cinayete kurban gitti


CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, ülkede 10 ay içinde 200 kadının vahşice öldürülmesinin utanç verici bir durum olduğunu söyledi.

Kadına yönelik hür türlü şiddeti lanetlediklerini belirten Kök, kadın cinayetlerine bir dur denilmesi gerektiğini kaydetti. CHP Antalya Milletvekili, 10 ay içinde 200 kadının cinayete kurban gitmesinin üzüntü verici olduğunu 'Bu acıya yürek dayanmaz, artık buna bir son verilmesi gerekir. Dur denilmesi gerekir." dedi.

Milletçe her gün gazetelerin üçüncü sayfalarında yürek burkan kadın cinayetleri haberlerini duyma korkusunu yaşadıklarını belirten Kök, sözlerini şöyle tamamladı: "Kadına yönelik her türlü şiddeti lanetliyoruz. Vahşet son bulsun artık. Ülkemizde 10 ay içinde 200 kadın vahşice cinayete kurban gitti. Bu vahşet durdurulmalı. Ülkemizde sadece ağustos ayında 28 kadın vahşice öldürüldü. Ülkemizde artık başka Özge Canlar, Dilay Gülller ölmesin diyoruz. En son öldürülen Dilay Gül'e Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Kök: Ülkemizde 10 ay içinde 200 kadın cinayete... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER