CHP'li Gürsel Tekin: Biz açgözlü değiliz, 300 vekil yeter


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ankara'daki esnaf buluşmasında, kendilerinin açgözlü olmadığını belirterek, "Bize 300 verin yeter." dedi. 500 milletvekili istemediklerini kaydeden Tekin, "Yok 550, yok milli falan. Bu ülkede 77 milyon yurttaşımızın tamamı millidir. Milli olmayanlar, milletin parasını çalanlardır." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin beraberinde bir heyet ile Ankara Ulus Hali'ni ziyaret etti. Hal esnafını selamlamasının ardından esnafla kahvaltı yapan Tekin, ardından Ulus Postanesi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup gönderdi. Esnaflarla tek tek tokalaşan Tekin, haldeki dükkanlara girerek, 'hayırlı işler' diledi. CHP Genel Sekreteri ile vatandaşlar arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. "İnşallah 250 ile gelirsiniz." diyen vatandaşa Tekin, "250 az." diye karşılık verince yaşlı adam "500 istemiyoruz." diye karşılık verdi. Tekin ise "Biz öyle açgözlü değiliz. Bize 300 verin yeter. Memleketi idare edelim. Yok 550, yok bilmem, milli falan. Herkes millidir. Bu ülkede 77 milyon yurttaşımızın tamamı millidir. Milli olmayanlar kimler biliyor musunuz? Milletin parasını çalanlardır. Asıl milli olmayanlar onlardır." diye konuştu. "Ama onlar işbaşında" diyen vatandaşa Tekin, "Onlar da giderler abi. Kimler gitmedi ki?" diye cevap verdi.

YAŞLI KADIN İLE GÜRSEL TEKİN'İN İLGİNÇ DİYALOGU

Yaşlı bir teyzenin elini öpen Tekin, kameraların kendisini çekmesi üzerine utanan teyzeyi objektiflere doğru döndürmekte zorlandı. Tekin, yaşlı kadına "Sosyal yardım alıyor musun?" diye sordu, teyze ise "Yok, yok. İstemem." dedi.

BU SEFER TAMAMDIR

"Hiçbir AKP'li bakan geldi mi buraya?" diye soran Tekin, bir vatandaşın "İktidar hevesiniz var mı?" sorusuna "Ya boşuna mı dolaşıyoruz, ne demek? Kesinlikle (iktidar) olacağız. Olacağız, olacağız inşallah. Bu sefer tamamdır." diye karşılık verdi. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Gürsel Tekin: Biz açgözlü değiliz, 300 vekil yeter Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER