CHP'li Düzgün: Dayatma bir seçime gidiyoruz

CHP'li Düzgün: Dayatma bir seçime gidiyoruz

CHP Osmaniye milletvekili adayı Serpil Düzgün, "2002 yılından beri milli iradeyi ağzına sakız edenler tarafında 7 Haziran seçimlerinde çıkan milli iradeye saygısı olmadığı için 1 Kasım'da dayatma bir seçime gidiyoruz." dedi.

CHP Osmaniye milletvekili aday Serpil Düzgün, yaptığı açıklamada, "Başkent'in göbeğinde barış için halay çeken şarkılar söyleyen çocuklarımız, gençlerimizi ve kardeşlerimizi miting alanlarında teröre kurban verdik. Sözün bittiği yerdeyiz. Ankara'daki kan kokusu evimize kadar geldi." dedi.

"İktidara yeter artık kardeşi kardeşe düşman ettiniz, defolu gidin." diye seslenen CHP'li Düzgün, şunları kaydetti: "Arkanızdaki oy çoğunluğu anlasa da anlamasa da bizler nasıl ki kumpası hissettik, hırsızlığını erken anladık. Hain açılımlarınızı baştan gördük. Bu yaşanan olayları önceden gördüğümüz gibi bunu da görüyoruz. Ankara'da ve diğer yerlerde yaşanan terör olaylarının sorumluları makam ve mevkileri ne olursa olsun günü geldiğinde yargılanacaklardır. Bize düşen göre bir vatandaş olarak sandık başına gidip oyumuzu kullanmamızdır. Yapılan anketlere göre en çok sandık başına gitmeyen seçmenin CHP'li seçmenler olduğunu gördük, görevimizi yapmamız için mutlaka oyumuzu kullanmalıyız. Biz oy kullanırsak AKP bu kadar milletvekili çıkaramayacaktır. Vatandaşlar olarak sandığa gidip oyumuzu ülkenin birleştirici gücü CHP'ye vererek AKP'ye en büyük dersi vermiş oluruz." CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Düzgün: Dayatma bir seçime gidiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER