Cezaevindeki gazeteciye mesajlar

Yeni Asya Gazetesi Genel Yönetmeni Kazım Güleçyüz Tutuklu Gazete Muhabiri Nur Ener için gelen mesajları paylaştı.

SHABER3.COM

Yeni Asya Muhabiri Nur Ener gece yarısından sonra gerçekleşen ev baskınıyla 3 gün gözaltında kaldıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 15 gündür tutuklu bulunan Nur Ener için gelen mesajları Gazetenin Genel yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz paylaştı.


İsimleri bizde mahfuz iki okur mesajı:
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Nur kardeşimizin maruz kaldığı bu hukuksuz muamele hepimizi derinden sarstı ve üzdü. Bununla ilgili yayınları ve haberleri okurken gözlerimiz doluyor. Çok üzgünüz. İnşaallah Nur kardeşimize yapılan hukuksuz muamele bir an önce son bulur. Herşeye rağmen adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inancımız tam. Ümitvarız. 

Yeni Asya’yı ve çalışanlarını sizin nezdinizde tebrik ediyoruz.  Zulme karşı boyun eğmeyip her zaman hakkı ve hakikati kahramancasına savunmanız inşaallah bu zamanda bir cihad-ı ekber hükmüne geçiyor.

Dualarımız sizler ve Nur kardeşimiz ile beraber. Cenabı Hak bu duaların hürmetine inşaallah memleketimizi bu karanlık günlerden çıkarır. Bu hukuksuz muameleden pay çıkarmaya çalışan ve bunun üzerinden de Yeni Asya’yı yıpratmaya çalışanlara da Rabbim fırsat vermesin. Allah’a emanet olun.

***

İftira ve fitnenin kasıp kavurduğu ahir zaman diliminde Hakkın ve mazlumun yanında yer aldığını ispatlamış çok kıymetli ve saygıdeğer Yeni Asya; Nur kardeşimiz ve onun kaderini paylaşan on binlerin sesi soluğu olup bizi onların durumlarından haberdar etmenizin ve tüm korkulara rağmen dik duruşunuzun tarihe altın harflerle yazılması bir yana, meleklerin amel defterimize ne yazdığı bizim için önemli ve inşaallah “Hakkın hatırı âlîdir, hiçbir şeye feda edilemez” düsturunu şu an yaşıyor ve görüyoruz. Allah sabredenlerin yanındadır.

Sizin belirttiğiniz bir mağduriyeti biz de yaşadık. Ben ve hafız olan İHL mezunu eşim 8 yıldır beklediğimiz hac kurası bu yıl çıkmasına rağmen Emniyet pasaport veremediğinden hacca gitmemiz engellendi. Ne zaman gideceğimiz de meçhul. Allah bize bu zulmü yaşatanlara takdir ettiği şekilde mukabelede bulunsun. İşten attılar, okulları kapattılar, yurtları mühürlediler, hapislere attılar, mallara el koydular, sütten bebeleri analarından ayırdılar, işten atılanlara iş verdirmediler, hapiste olan anne babaların çocuklarına yardım edince terörist damgasını vurdular, farz olan hac ibadetine ambargo uygulayıp Rabbimizin davetine engel oldular. Diyorlar ki mağduriyet yok. Rabbimize havale ediyoruz. Hasbünallah ve ni’mel vekil.

Demir parmaklıklar arkasındaki 13. gününe giren Nur için fiilî ve kavlî dualarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Nur tekrar özgür olana kadar.

@pakindo78 @gulecyuzk hocam sadece Nur hanim icin degil lutfen diger Nur hanim gibi icerde sucsuz yatan binlerce onbinlerce Nur’lar icin de dua edelim.

@naci_kataral @gulecyuzk benim de bir nurumu aldilar düğünümüze gunler kala. Elimde davetiyelerle kaldim bos bos bakarak etrafa 8 gun oldu dua bekliyorum
<< Önceki Haber Cezaevindeki gazeteciye mesajlar Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER