Çarşamba'da caddelere dev Türk bayrakları asıldı

Çarşamba'da caddelere dev Türk bayrakları asıldı

Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Çarşamba'da da son günlerde artan terör olaylarına tepki amacıyla ana caddeler ve evlerin önleri Türk bayraklarıyla donatıldı.

Güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen saldırılara karşı Türkiye'de 7'den 70'e birçok vatandaş ve sivil toplum kuruluşları tarafından teröre büyük tepkiler gösteriliyor.
Esnaf, Samsun'un Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Hasanlı Sokağına dev Türk bayrağı astı. Bayrağın sahibi Hakan Güngör, 30 metreye 20 metre çapındaki bayrağı 5 yıl önce satın aldığını belirterek, "Özel ve milli günlerde bu bayrağı her uygun yere göğsümüzü gererek asıyoruz. Son dönemde yaşanan terör olayları bizleri derinden üzüyor. Buna tepki olarak çalıştığım iş yeri sahibimiz Fatih Sarıoğlu ile birlikte ve mahalledeki esnafımızla bu bayrağımızı astık." dedi.

İş yeri sahibi Fatih Sarıoğlu da "Türkiye'de ve Çarşamba'da her yer bayrağımızla donatılıyor. Biz de asılmasına destek olduk. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Çarşamba'da caddelere dev Türk bayrakları asıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER