Çarpıcı ima: 'Varank ODTÜ'ye nasıl girdiyse, hazırlık sınıfını da öyle atlamıştır'

Gazeteci Nevşin Mengü, Youtube kanalında yaptığı yayında Bakan Mustafa Varank ile ilgili çok konuşulacak bir imada bulundu.

SHABER3.COM

Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube kanalında gerçekleştirdiği yayında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile ilgili çok konuşulacak bir ima yaptı.

Mengü, Varank'ın ODTÜ'ye hak etmediği bir şekilde girdiği imasında bulundu. Varank'ın İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatan Mengü, ODTÜ hazırlık sınıfında İngilizce eğitim verildiğini söyledi ve "Varank'ın hazırlık okuması gerekirdi, hazırlığı atladı mı artık ne yaptı? Belki de ODTÜ'ye nasıl girdiyse hazırlığı da öyle atlamıştır. Hatırlayın öyle dönemler oldu." ifadelerini kullandı. TROL PASI ATTI, TROL BAŞI VARANK TOPA GİRDİ Bu açıklamalar üzerine Twitter’da bir ‘trol’ hesap, gazeteci Mengü’nün, Bakan Varank’ın eğitimini ele aldığı bir videoyu paylaşarak hedef gösterdi, Varank’a seslenip “Bu şahsa dava açmanız sadece şahsi meseleniz olmayıp, ayrıca sizleri destekleyen gönül verenlere de karşı bir görevdir” mesajını paylaştı.
Paylaşımı alıntılayan Varank da Mengü’yü hedef alarak, şunları yazdı: “Tuttuğum aynada, kendi faşist zihniyetleri karşılarına  çıkınca nasıl da zorlarına gidiyor! Ben Indiana’da fizikçi Geoffrey Fox ile çalıştım, beraber makalelerimiz var, hiç kılık kıyafetimle, inancımla ilgilenmedi. Ona da yaz istersen, belki soruları dağıtmıştır.”

Varank’ın bu sözlerine karşılık vermeyen Mengü, şunları yazdı: “Hapse girmek istemiyorum o nedenle yanıt vermeyeceğim. Ortada faşist bir zihniyet olduğu kuşkusuz!”

<< Önceki Haber Çarpıcı ima: 'Varank ODTÜ'ye nasıl girdiyse, hazırlık... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER