Canlı bomba olduğu iddia edilen gencin annesi konuştu

Şanlıurfa Suruç’ta 31 kişinin hayatını kaybettiği olayda canlı bombanın A. Alagöz isimli 20 yaşında bir genç olduğu iddia ediliyor.

Canlı bomba olduğu iddia edilen gencin annesi konuştu

Meydan Gazetesi'nden Mustafa Gürlek'in haberine göre, Şanlıurfa Suruç’ta 31 kişinin hayatını kaybettiği olayda canlı bombanın A. Alagöz isimli 20 yaşında bir genç olduğu iddia ediliyor. Sosyal medyada kimliği paylaşılan ve patlamanın olduğu yerde parçalanmış ceset üzerinde bulunan A. Alagöz’e ait kimlik üzerinden Meydan olarak Alagöz’ün ailesine ulaşıldı. Anne S. Alagöz, sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı. A. Alagöz ile en son Ramazan ayından önce telefonla görüştüğünü söyleyen S. Alagöz, bugün polislerinde gelerek çocuklarını sorduğunu söyledi. Anne Alagöz, çocukları A. ve Y. Alagöz’ün  6 ay önce yurtdışına gittiği anlattı.

 6 aydır yurt dışındalar ne iş yaptıklarını söylemediler


Adıyaman’da yaşayan S. Alagöz, eve gelen polislerin çocuklarının kayıp olup olmadığını ve neden babalarını aramadığını sorduklarını aktardı.  Sosyal medyada kimliği dolaşan A.n Alagöz ile ilgili sorulan sorulara anne Alagöz şu şekilde cevap verdi; “Oğlum A., Adıyaman’da boyacılık yapıyordu. Abisi Y. ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurtdışına ilk önce A. gitti. Sonra abisi Y. 6 aydır yurt dışınlar, fakat ne iş yaptıklarını bilmiyorum hiç söylemediler. Sadece iyi olduklarını merak etmememizi söylediler. A. ile en son Ramazan ayından önce görüştük. Şuan nerede bilmiyorum. Yurt dışında nereye gittiğini inanın bilmiyorum. Hiçbir şey demediler. Sadece yakın bir zamanda döneceklerini söylediler. IŞİD’e katılıp katılmadığı veya Cihat için Suriye gidip gitmediklerini de bilmiyorum. Benim çocuklarım çok iyi insanlardır. Komşularıma sorun kimseye zarar vermez benim çocuklarım.” Şeklinde konuştu. Telefonla ulaştığımız anne Alagöz’ün oğlu A. Alagöz’ün akıbeti ile ilgili bilgisinin olmadığını öğrendik.

meydangazetesi.com.tr
<< Önceki Haber Canlı bomba olduğu iddia edilen gencin annesi konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER