Çankaya zabıtaları yol işgaline izin vermiyor

Çankaya zabıtaları yol işgaline izin vermiyor

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinin yoğun olduğu Konur ve Karanfil sokaklar ile Yüksel Caddesi'nde, yol işgalinde bulunan işletmelere izin vermiyor.

Denetimlerinde, işletmelerin tabela, totem ve satış emtialarını geçiş güzergahlarına yerleştirdiğini tespit eden zabıta ekipleri öncelikle bu işletmelere tebligatla uyarıda bulunuyor. Zabıta, uyarının ardından engellilik halini devam e işletmelerin önünde bulunan tabela, reklam ve afişlerini topluyor. Yayaların yürüme yollarını rahatlıkla kullanabilmeleri için denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, özellikle kent merkezinde bu tür işgallerin önüne geçiyor.

ÇANKAYA'DA AYIN PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Öte yandan Çankaya Belediyesi, ayın personellerini belirledi. Çalışanın motivasyonunu artırmak ve yıllarca emek vererek kurumdan emekliliğe ayrılan personele vefa örneğinin temsili olan 'ayın personeli' töreninde, Belediye Başkanı Alper Taşdelen ayın personelleriyle ve emeklilerle bir araya geldi.

Çankaya'da çalışanın yerinin her zaman ayrı olduğunu dile getiren Başkan Taşdelen, "İşinin hakkını veren arkadaşlarımın şunu bilmesini isterim ki Çankaya'da emek karşılıksız kalmaz. Geçen bir buçuk yıllık süreçte hep birlikte güzel işler gerçekleştirdik. Önümüzdeki 3 buçuk yıl için de güzel temeller attık." dedi.

Destek Hizmetleri, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, İşletme, Mali Hizmetler, Ruhsat Denetim, Sosyal Yardım ve Veteriner İşleri Müdürlüğünden personeller ayın personeli olarak ödüllendirildi. Emekliliğe ayrılan 8 personel de plaketlerle uğurlandı. CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya zabıtaları yol işgaline izin vermiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER