'Çanakkale Zaferi, bağımsızlığın milli karakteridir'


Ağrı Emniyet Müdürü M.Turgay Karabulak, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Karabulak, "Çanakkale Zaferi, bağımsızlığımızın milli karakteridir." dedi.

Karabulak, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çanakkale Zaferi, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz ve vatan topraklarımıza göz diken düşmanlarımızı 'Çanakkale geçilmez' diyerek bozguna uğratıp yazdığımız bir destandır.

Çanakkale Zaferi, büyük bir kahramanlık destanının yanı sıra, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun, milletimizin, bulunamayacağı fedakârlık ve kazanamayacağı başarı olmayacağının da bir kanıtıdır. İşte bu yönüyle Çanakkale Zaferi, milletimize nesilden nesile ilham kaynağı olabilecek, yol gösterebilecek büyük bir öneme ve yere sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ezelden beri gelen bağımsızlık tutkusunun destansı sayfalarından birisi olan Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutlarken, bizlere bu gururu yaşatan kahramanlarımızı minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber 'Çanakkale Zaferi, bağımsızlığın milli karakteridir' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER