Çakıcı Karar yazarlarını listeledi, cezaevinden infaz emri verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kırıkkale Keskin Kapalı Cezaevi’nde yatan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın dahil olduğu bazı isimler için af düzenlemesi getirilmesine yönelik çağrısı seçim öncesi krizine yol açarken 24 Haziran’ın hemen ertesinde bu af talebi tekrar gündemde. Ancak af konusu kadar Çakıcı’nın art arda yaptığı tehditler de gündeme oturdu

SHABER3.COM

Alaattin Çakıcı, AKP'li muhaliflerin gazetesi olarak bilinen Karar gazetesi çalışanlarını tehdit etti.

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı "Devletin sahibi sen değilsin. Unutma! Sen yolcusun. Ülkücüler ve Türk Milliyetçi’leri, her etnik mozaiğe mensup vatan sevdalıları da hancılardır” sözleriyle tehdit eden Çakıcı, bu kez de tek tek isim vererek Karar gazetesi yazar ve yöneticilerini tehdit etti.

Bahçeli’nin, hastalığı sebebiyle sevk edildiği hastanede de ziyaret ettiği Çakıcı, Cumhurbaşkanı’na yönelik sözlerini “Erdoğan’a küstah sözler” başlığı ile haberleştiren Karar gazetesinin yazarlarına ağır ifadelerle tehditler savururken infaz emri de verdi.

Karar gazetesi, söz konusu tehditleri haberleştirirken Çakıcı’nın basın danışmanı aracılığıyla bu açıklamanın servis edildiğini belirtiyor. 

Çakıcı mesajında şu tehditlerde bulundu:

“Başta ABD ve F...’ye hizmet eden, 24 Haziran seçimlerinde ‘şer ittifakı’nı destekleyen Karar gazetesi sahibi Mehmet Aydın başta olmak üzere; İbrahim Kiras, Hakan Albayrak, Etyen Mahçupyan, Akif Beki, Gürbüz Özaltınlı, Ali Bayramoğlu Türkiye ve yurt dışında bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaklardır. İşte sevenlerime “Abi vur de vuralım, öl de ölelim” diyenlere, kim beni seviyorsa çağrımdır. Görevlerini yerine getirsinler. ”

<< Önceki Haber Çakıcı Karar yazarlarını listeledi, cezaevinden infaz... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER