Bursaspor, Sivasspor hazırlıklarına başladı


Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına 3 günlük aranın ardından 16 eksikle başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan idman, koordinasyon ve topla çalışmalarla devam etti.

İzinlerini ülkelerinde geçiren ve ülke milli takımlarına giden Batalla, Jem Paul Karacan, Tom de Sutter ve Traore antrenmana katılmazken, sakatlıkları nedeniyle ameliyat olan ve sezonu kapatan Erdem Özgenç ve Okan Kocuk ile sakatlıkları bulunan Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz da antrenmana çıkmadı. Ayrıca, milli takım kadrolarında yer alan Serdar Aziz, Harun Tekin, Emre Taşdemir, Kubilay Kanatsızkuş, Tomas Sivok, Tomas Necid, Miroslav Stoch, Balazs Dzsudzsak da antrenmanda yer almadı.

Bu arada, Özlüce Tesisleri'ne gelen Altınşehir Koleji öğrencileri antrenman öncesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla görüştü, hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Sivasspor hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER