Bursaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Bursaspor, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarına devam etti.

Bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışan milli oyuncu Emre Taşdemir, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Basın mensuplarına ilk 20 dakikası açık olan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz, Erdem Özgenç ve Okan Kocuk salonda çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan ve dünkü antrenmanda yer almayan Pablo Martin Batalla ile Tomas Necid de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ayrıca sakatlığı sebebiyle bir süredir ayrı çalışan milli oyuncu Emre Taşdemir de antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER