Bursaspor, Kasımpaşa hazırlıklarına 7 eksikle başladı


Bursaspor, Süper Lig'in 26. haftasında 20 Mart Pazar günü konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Antrenmana, sakatlığı bulunan 7 oyuncu katılmadı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı. Basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

7 OYUNCU EKSİK

Yeşil-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan 7 oyuncu antrenmana katılmadı. Antalyaspor karşılaşmasında sakatlık geçiren Pablo Martin Batalla'nın sol alt adalesinde darbeye bağlı kanama meydana geldiği bildirilirken, Tomas Necid'in ise darbeye bağlı sağ kalçada yara ve ağrı meydana geldiği belirtildi. Erdem Özgenç'in sağ peroneal tendonunda ödem oluştuğu öğrenildi. Sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Furkan Soyalp de bir süre düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı. Sol omzu çıkan genç kaleci Okan Kocuk da tedavisinin ardından salonda çalıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Kasımpaşa hazırlıklarına 7 eksikle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER