Bursaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


Bursaspor, Süper Ligin 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Yeşil-beyazlı futbolcular, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanın ardından akşam saatlerinde günün ikinci çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, 5'e 2 pas pres organizasyonu ile devam etti. Futbolcular sonrasında ayak tenisi oynadı. Sakatlıkları bulunan Erdem Özgenç ve Aydın Karabulut takımla birlikte çalışırken, Dany Nounkeu takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bursaspor, yarın saat 16.00'da U 21 takımı ile Minareli Çavuş Tesisleri'nde hazırlık maçı oynadıktan sonra bir gün izin yapacak.

Öte yandan, tesislere gelen lösemi hastası Enes Cankuru da maçı izledi. Ertuğrul Sağlam, Cankuru'ya, futbolcuların imzaladığı Bursaspor forması hediye etti.

ERTUĞRUL SAĞLAM, ÇEK CUMHURİYETİ'NE GİDİYOR

Bu arada, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yarın saat 12.05 uçağı ile Çek Cumhuriyeti- Türkiye Milli maçını izlemek için Prag'a gidecek. Başkan Recep Bölükbaşı ise bugün TFF heyetiyle birlikte Prag'a gitti.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER