Bursa'da seyircisiz maç


Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bursaspor'un seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarın alınmadığı karşılaşmada her iki takım da maçı kazanıp üç puanı taraftarına armağan etmek istiyor.

Ligde 25 puanla 13. sırada bulunan Bursaspor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yakaladığı yükselişi Fenerbahçe maçında da devam ettirmek niyetinde. Lider Fenerbahçe ise zorlu deplasmanda puan kaybı yaşamadan liderliğini sürdürmek istiyor.

İKİ TAKIMINDA EKSİKLERİ VAR

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, cezaları biten golcü oyuncu Tomas Necid ve Sercan Yıldırım'a ilk 11'de görev verdi. Sakatlığı devam eden kaptan Serdar Aziz ile Emre Taşdemir, 18 kişilik kadroya alınmadı. Bursaspor'un Fenerbahçe'den bir yıllığına kiraladığı Stoch ise sözleşmesinde yer alan madde gereği sarı-lacivertli takıma karşı forma giyemedi.

Fenerbahçe'de kart cezalısı Hasan Ali ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles kadroda yer alamadı.

ESKİ BURSASPORLULAR İLK KEZ

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan, Fernandao ile Şener Özbayraklı eski takımlarına Bursa'da ilk kez rakip oldular. Fenerbahçe'den alınan kaleci Mert Günok da eski takımına karşı kadroda yer aldı.

6 OYUNCU KART SINIRINDA

Bursaspor'da, 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Dany, Erdem, Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Şamil ve Faty, bu maçta kart görmeleri halinde 23. haftasındaki Eskişehirspor müsabakasında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM DA SEYİRCİSİZ

Medipol Başakşehir maçındaki saha olayları nedeniyle yeşil-beyazlı kulübe verilen bir maç seyircisiz oynama cezası Fenerbahçe maçında uygulanınca Karşılaşmaya Bursaspor taraftarları alınmadı. Bursa Spor İl Güvenlik Kurulu'nun dün yaptığı toplantının ardından konuk takım seyircilerinin alınmamasını kararlaştırması ile karşılaşma Fenerbahçe taraftarlarına da kapatıldı. Her iki takım taraftarları da bu önemli maçta takımlarını stadyumda destekleme imkanından mahrum kaldı.

YASAK, BURSASPOR TARAFTARLARINI DURDURAMADI

Maçına alınmayan Bursaspor taraftarlar, stat dışında toplanarak takımlarına destek verdi. Büyükşehir Belediye Stadı'nın dışında bir araya gelen bir grup taraftar, uzun süre takımlarının lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar, bir süre sonra olaysız şekilde dağıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da seyircisiz maç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER